Domov / Izdelava tračnih žag

Izdelava tračnih žag

Izdelava tračnih žag za razrez hlodovine:

Izdelava tračnih žag -Izdelujemo stelitirane žage za razrez hlodovine do širine 362 mm. Izdelavo žag prilagajamo glede na vrsto lesa (mehak, trd ali zmrznjen les). Žage prilagodimo različnim velikostim žagalnega stroja, seveda pa upoštevamo tudi želje kupca. Nudimo vam tudi dvostransko ozobljene žage ter izdelujemo VARIO ozobljanje. Za izdelavo tračnih žag uporabljamo blagovno znamko UDDEHOLM in tudi ostale. Seveda izdelujemo na najmodernejših strojih in s tem zagotavljamo visoko kvaliteto naših žag.

Izdelava mizarskih tračnih žag:

Nudimo vam tudi mizarske žage širine od 6 – 80 mm. Imamo žage za vzdolžno in prečno žaganje lesa. V ponudbi imamo ozke trakove za vzdolžni razrez-WOODMIZER. Pri mizarskih tračnih žagah vam nudimo različne korake zoba, s stelitom, vidia (HM) ali brez.

Izdelava tračnih žag za kovino:

Za razrez kovine uporabljamo žage BI-METAL različnih širin in različnega ozobljenja. Žage prilagajamo glede na namen razreza. Žage imamo vedno na zalogi in vam jih tudi naredimo v najkrajšem možnem času, hkrati pa vam nudimo tudi dostavo tračnih žag.